bedrijfskleding geborduurd
Home �|� Zakelijk �|� Bedrijfskleding �|� Voor iedereen! �|� Kraamkado's �|� Over Ons �|� Contact

Stitching. . . exclusieve borduurwerken

Unieke gebeurtenis, uniek cadeau

Nieuw leven onderweg, dan zoekt u bij de babyspeciaalzaken ook eindeloos naar een speciale babykamer. Geen een kindje is zo mooi en lief als dat van u en dat wilt u op het kamertje graag laten zien. Stitching borduurt uw unieke afbeelding op lakentjes dekentjes hemeltje enzovoort.

Niet alleen kleding

baby-lakentje-met-borduurwerk

 

We leveren zelfs kindermeubeltjes in allerlei kleuren en stoffen met uw afbeelding en/of naam. Bij Stitching kunt u terecht voor een totaal pakket voor de kinderkamer. Alle textiel is leverbaar in trendy kleuren. Wat dacht u van appeltjes groen, fuchsia roze, turquoise maar natuurlijk ook gewoon wit en crème. Stitching heeft zelfs al schattige badjasjes voor kindjes van 0 tot 12 maanden.

 

Trotse opa, oma, oom of tante

kind-met-beer

 

Bent u net oma of tante geworden van het mooiste kindje op aarde dan wilt u dat op gepaste vieren, Stitching levert een zeer ruim assortiment kraamkado’s met naam en datum vermelding. Gaat u voor het meest unieke cadeau dat kunt u bij Stitching het geboortekaartje laten uitborduren op de meest uiteenlopende soorten textiel. Stitching levert ook geboorteknuffels met t-shirt waarop naam en datum geborduurd wordt. Niet alleen de standaard beer is verkrijgbaar maar ook een koe, giraffe, aap, hond, muis, schaap, nijlpaard, of een heerlijk zacht tutpoppetje in leuke trendy kleuren.

Spoed, spoed, spoed

Uiteraard worden kraamkado’s met voorrang behandeld, u wilt tenslotte zo snel mogelijk op visite.

 

Laat u verrassen met de eindeloze mogelijkheden en kwaliteit van Stitching. . .  exclusieve borduurwerken

 

Zoeken

Onze kwaliteit:

Meer steken, beter garen, dikker textiel

dat is onze kwaliteit!

borduurwerk-met-als-voorbeeld-een-geboortekaart

In dit voorbeeld hebben we een illustratie van een geboortekaartje 1:1 omgezet naar borduurwerk voor textiel. Het kan geborduurd worden op bedlinnen, een handdoek, spuugdoekje, slabbetje, rompertje. Het maakt niet uit.
sitedesign: Teuker Webcommunicatie - Riel.