bedrijfskleding geborduurd
Home �|� Zakelijk �|� Bedrijfskleding �|� Voor iedereen! �|� Kraamkado's �|� Over Ons �|� Contact
Stitching. . .  exclusieve borduurwerken

Kleding met oog voor detail en comfort. Van trui tot schoen.

Is uw partner als het gaat om moderne bedrijfskleding met oog voor detail en draagcomfort. Van trui tot schoen is leverbaar.
Stitching staat voor een gunstige verhouding in prijs en kwaliteit en kan hierbij een lange nalevering garanderen. Ook uw nieuwe medewerker draagt meteen uw werkkleding, in uw huisstijl: dat is uiteindelijk uw visitekaartje.

Geen minumum afname en toch kwaliteit

bedrijfskleding-met-geborduurd-logo

 

Alle bedrijfskleding wordt vanuit een grote voorraad geleverd waardoor de levertijden gunstig zijn. Er is geen minimum afname per product.Bent u een groot bedrijf of juist een kleine zelfstandige, uw bedrijf straalt kwaliteit uit met onze kleding en een geborduurd logo. Wilt u er echt uitspringen dan kiest u voor speciaal voor u gemaakte kleding. Samen met u zorgt Stitching dat uw idee wordt uitgewerkt.

 

Persoonlijke begeleiding

persoonlijke-begeleiding

 

Onze persoonlijke begeleiding en onze zorg om een voor u passend pakket te verzorgen krijgt u er bij Stitching gratis bij. Ook voor verenigingen en clubs hebben wij mooie t-shirts, truien, sweaters jasjes etc. in ons assortiment.

 

 

 

Laat u verrassen met de eindeloze mogelijkheden en kwaliteit van Stitching. . .   exclusieve borduurwerken

 

Zoeken

T.I.S. Installatietechniek

tis-installatietechniek

Tijdens installatiewerkzaamheden is het belangrijk dat bedrijfskleding makkelijk zit. Je moet gewoon je werk kunnen doen.

Stitching zorgt ervoor dat onze huisstijl ook op onze bedrijfskleding goed zichtbaar is en blijft. Ook na meerdere maken grondig reiningen van de kleding.


Tilburgseweg 61, 5051AB, Goirle
013-5300856

sitedesign: Teuker Webcommunicatie - Riel.